"Relația care se stabilește cu pacienții se bazează pe comunicare și încredere"
Echipa

Știm ce înseamnă să fii pacient.
Este (era) secretul din spatele înţelegerii şi al răbdării...
Doar întâlnirea cu pacientul (de cele mai multe ori aflat în suferinţă fizică) permite atingerea și precizarea coordonatelor performanţei profesionale.
Vă oferim oportunitatea de a fi un pacient ascultat, înţeles, respectat şi întotdeauna corect tratat.


 
 
 • Melania Cojocaru

  Lector Dr. Melania Cojocaru
  Medic Specialist Parodontologie, Terapie Laser Asistată, Protetică Dentară, Estetică Dentară. • Daniela
  Costea

  Dr. Daniela Costea
  Parodontologie, Protetică Dentară,
  Estetică Dentară. • Oana Maria Pană

  Dr. Oana Maria Birtu
  Pedodonție, Protetică Dentară,
  Estetică Dentară.
Filozofie

Relația care se stabilește cu pacienții se bazează pe comunicare și încredere și de aceea este urmată aproape întotdeauna de o componentă scăzută de anxietate. Știm că majoritatea pacienților se simt incomod în mod tradițional în relația cu un medic, dar mai ales atunci când este vorba de medicul dentist.

Experiența și profesionalismul pot face din vizita de tratament sau de reevaluare din cabinetul stomatologic, o experienţă relaxantă și pozitivă a pacientului.

În condițiile realizării unei relații medic-pacient de lungă durată pacientul ajunge să înțeleagă importanța derulării complete a tratamentelor și astfel se conturează premisele obținerii unei reabilitări dentare complete si complexe. Experiența, specializările și perfecționările ne-au dezvoltat capacitatea profesională de a oferi o gamă completă de tratamente stomatologice pentru nevoile diversificate ale pacientilor aflați la vârste diferite.

Pacientul copil are ca specific instruirea pentru deprinderea unei îngrijiri dentare eficiente și aplicarea măsurilor preventive, aceasta începe de la dentiția de lapte (temporară) şi continuă cu dentiţia definitivă.

Pacientul adolescent este cel care are nevoie de flexibilitate, suport și înțelegere, aplicabile pe relaționarea distantă sau dimpotrivă, zbuciumată, în această perioadă igiena dentară fiind adesea neglijată.

Pacientul adult se confruntă cu gama cea mai diversificată de afecțiuni. Frecvent acestea sunt instalate timpuriu, fiind amânate și netrate până la vârsta adultă, cel mai adesea este vorba despre afecțiuni complicate.

Pacientul senior, care nu mai reprezintă azi obligatoriu un pacient fără unități dentare, necesită o terapie în care trebuie să se regăsească: răbdarea, respectul, retratamentul, reevaluarea și mentenanța.

 

Pentru detalii și programări, adresați-vă medicilor de la Professional Laser Dent!
Consultația este gratuită!