"Albirea cu laser este cea mai eficientă procedură de albire, este nedureroasă și rezultatele sunt imediate."
Albirea laser asistata

La Professional Laser Dent folosim Epic 10 by BIOLASE, produsul anului 2013 în USA, reprezentând ultima generație de diode laser. Acesta oferă solutii complete, versatile de tratament, are trei piese distincte de lucru, beneficiază de caracteristici tehnice excelente și utilizează componente de unică folosință.

RAPID
Dinții pot fi acum albiți în mai puțin de 20 de minute.

EFICIENT
Aplicând energia laserului EPIC 10, putem îndepărta colorațiile și petele consolidate de-a lungul anilor pe dinții dumneavoastră. Efectele se pot observa imediat după procedură.

SIMPLU
Aceasta este o metodă simplă și eficientă pentru un zâmbet strălucitor; Utilizăm cea mai modernă tehnologie pentru albire, folosind laserul EPIC 10, produsul anului 2013 in S.U.A.

CE ALTE BENEFICII POT AVEA?

Rezultate Optime
Pe dinți se aplică un gel pe bază de peroxid de hidrogen (PH) ce va fi activat de energia laser. Dacă aveți dinții sensibili, puteți informa medicul, acesta urmând să ajusteze energia aplicată astfel încât experiența să fie întotdeauna plăcută. Tratamentul EPIC poate fi folosit asupra oricărei nuanțe (alb-gri, alb-gălbui) datorate tutunului, alimentației sau băuturilor carbogazoase, ceaiului, cafelei sau vinului roșu. Rezultatele sunt vizibile imediat după încheierea procedurii.

Convenabil
EPIC este o investiție accesibilă pentru zâmbetul dumneavoastră și obtinerea stării generale de bine. Totodată, este cea mai bună soluție pentru cei care apreciază valoarea timpului. Intervenția laser este foarte scurtă, doar 20 de minute, ceea ce înseamnă un timp minimal în comparație cu celelalte proceduri de albire de până acum realizate în cabinet sau acasă. Pentru noi, timpul dumneavoastră este important.
Durata de menținere a efectului de albire se poate extinde până la 5 ani dacă pacientul evită fumatul și produsele alimentare cu potențial de colorare (sucuri, vin, ceai, cafea) sau mai ales dacă se prezintă de două ori pe an la medicul stomatolog pentru procedurile de igienizare profesională.

NU EZITAȚI SĂ NE CONTACTAȚI PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII

Dacă vă doriți să vă bucurați de beneficiile unui zâmbet mai alb și mai sănătos, nu ezitați să ne contactați. Vă invităm la Professional Laser Dent pentru a afla mai multe despre laserul EPIC și rezultatele la care ar trebui să vă așteptați. Rapid. Eficient. Simplu.

Pentru detalii și programări, adresați-vă medicilor de la Professional Laser Dent!
Consultația este gratuită!