"Utilizarea energiei laser pentru decontaminarea bacteriană a țesuturilor gingivale este un procedeu terapeutic care permite obținerea de rezultate rapide, nedureroase și favorizează păstrarea dinților pe o perioadă îndelungată."
Terapia parodontală laser asistată

Afectarea parodontală este consecința acumulării bacteriene pe suprafețele dentare și radiculare, în zona subgingivală(sub marginea gingivală), urmată de invazia și de progresia infiltrării bacteriilor și a toxinelor acestora în țesuturi. Acest proces este adeseori unul lent progresiv și fără o intervenție specializată(igienizarea și detoxifierea zonei) este o cale sigură pentru instalarea afecțiunii cronice parodontale.

Terapia aplicată rapid și profesionist, oferă toate condițiile biologice de reparație și regenerare la nivel gingival. Îndepărtarea bacteriilor agresive situate pe suprafața rădăcinii și a celor pătrunse în țesuturile gingivale rămâne unicul obiectiv în faza I de tratament a afecțiunilor gingivo-parodontale.

Utilizarea energiei laser pentru decontaminarea bacteriană a țesuturilor gingivale este un procedeu terapeutic care permite obținerea de rezultate rapide, nedureroase, frecvent eliminându-se etapa chirurgicală rezectivă. Aceste rezultate favorizează păstrarea dinților pe o perioadă îndelungată.

Fibra optica(de unică folosință) este dirijată prin șanțul gingival astfel încât să parcurgă toate suprafețele accesibile ale pungilor parodontale mici, medii sau adânci(peste 7 mm). Vindecarea se face rapid, nu există edeme, nu există suturi, aceasta fiind o procedură minim-invazivă. Tratamentele cu laser ofera beneficii care ajută la vindecare în pungile parodontale și au rezultate excelente în formele moderate de afectare parodontală.

Pentru detalii și programări, adresați-vă medicilor de la Professional Laser Dent!
Consultația este gratuită!